Winter Wonderland in Groenland

Nu de dagen korter en kouder zijn, zijn we allemaal toe aan wat extra sfeer, gezelligheid en beleving. Daarom hebben we in onze binnentuin een verwarmde kas geplaatst, welke je take-away ervaring naar het volgende niveau tilt. Laat jezelf verwonderen door fonkelende lichtjes, knisperende haardvuren, sfeervolle winterse decoraties en natuurlijk heel veel heerlijke winterse gerechten.

Elke woensdag tot en met zondag kun je tussen 17:00 en 20:00 langs komen in onze wintertuin. Wanneer kom jij bij ons langs?

nieuw take-away menu: winterspecials

Winter is coming!  De tijd van het jaar om warm binnen te zitten en de lekkerste winterse gerechten op tafel te zetten. Bestel nu onze winterspecials, waaronder oer-Hollandse stamppotten, winterse soepen, ski-taart, oliebollen en appelflappen. Eet smakelijk! 

  weekend 3-gangen diner

  Zelf koken maar wel met het gemak van groenlands voorbereiding. Met een paar handelingen tover je een heerlijk 3-gangen menu op tafel.

  • keuze uit vlees, vis en vega menu
  • te bestellen voor vrijdag, zaterdag en zondag
  • wekelijks wisselend menu

   5-gangen kerstdiner 

   Deze kerst verras je familie of vrienden met een gastronomisch kerstdiner, op z’n Groenlands, bij jou thuis aan de eettafel. Chef-kok Jurriaan heeft een heerlijk 5-gangen kerstdiner samengesteld in de vorm van een kerstdiner-box die je in Groenland kunt afhalen.

    Thuis eten alsof je in het restaurant zit

    Makkelijk bestellen. Probleemloos afhalen. En gewoon echt iets eten wat je thuis niet maakt. Top

    Willem

    netjes verzorgd en heerlijk!

    de carpaccio (zeer royale portie!) en zeebaars voorgerechten, hoofdgerechten hamburger, roodbaars en iberico wang, allemaal mooi en met zorg bereid en zeer smaakvol! we waren ook erg te spreken over de verpakkingen, geen bergen plastic of piepschuim maar recyclebare bakjes en papieren zak en dozen. Zeker voor herhaling vatbaar!

    Jolanda

    Verrassend en compleet!

    Al tijden stond Groenland op ‘ons lijstje’, maar het kwam er steeds niet van. Tot nu! Wat een heerlijk driegangenmenu, doordacht, maar geen poespas. Ook belangrijk; de gerechten lieten zich makkelijk uit de doosjes halen en leuk presenteren. Zeker voor herhaling vatbaar.

    Carla

    Prima gegeten, voor herhaling vatbaar.

    Het menu was keurig verzorgd en erg smakelijk. Porties zijn wat kleiner (en navenant goedkoper) en dat heeft dan weer als voordeel dat er ruimte is voor een werkelijk heerlijk dessert. Keurig op de afgesproken tijd was alles klaar en zelfs nog zo warm dat het zonder verdere bereiding kon worden gegeten. Een aanrader!

    Bert

    op de hoogte blijven van onze acties en events?

    schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks de nieuwste acties en events als eerste in je inbox!