acties en events

hier vind je informatie over actie en events die groenland regelmatig organiseert.

lekker vroeg voordeel

groenland introduceert het ‘lekker vroeg voordeel’ . ontvang 20% korting op het diner (exclusief dranken) wanneer je op vrijdag of zaterdag arriveert tussen 17:00 en 17:30 uur en de tafel om 19:00 weer beschikbaar is.

lekker laat
voordeel

groenland introduceert het ‘lekker laat voordeel’ . ontvang 20% korting op het diner (exclusief dranken) wanneer je op vrijdag of zaterdag arriveert na 20:30.

valentijn carte blanche menu

vier dit jaar de dag van de liefde in groenland en het wordt er één om nooit te vergeten. op valentijnsdag serveren we een speciaal valentijn carte blanche menu waarmee we jou en je geliefde culinair verrassen. je krijgt een piccolo cava van ons mee naar huis.
happy hour tussen 22:30 en 23:30

events

elke maand feest in groenland

regelmatig kun je bij ons op vrijdag je weekend starten met een mooi feestje. of het nu gaat om "dining & dancing" of "cocktails & dreams",  wij ontvangen je graag om te genieten van lekker eten, dansen, cocktails en wijnen. op deze manier verbinden we graag groenland met onze omgeving en kun je elkaar ontmoeten op een andere en ontspannen manier. we zien je graag in groenland!

dining & dancing

14 februari valentine
29 mei
10 juli
25 september
27 november

cocktails & dreams

19 juni

gin & tonic night

27 maart
30 oktober

special

paaseieren zoeken voor volwassenen
10 april

volg ons op facebook en instagram voor het laatste nieuws en komende events