• Borrel
  • Diner
  • Private dining
  • Op locatie

Groepen

Buiten onze reguliere openingstijden voor het restaurant zijn wij exclusief geopend voor de ontvangst van groepen (van 8 tot 80 personen). 

Graag nemen wij de organisatie van uw feest of receptie uit handen. Voor alle zakelijke en privé aangelegenheden denken wij graag mee over de mogelijkheden binnen het beschikbare budget. Of het nu gaat om vergaderen en daarna dineren, een bier- of wijnproeverij met diner, productpresentatie, brainstorm, babyshower, verjaardagsfeest... heel graag maken wij geheel vrijblijvend een op maat gemaakte offerte op basis van het beschikbare budget en de wensen. Groenland beschikt over een goede geluidsinstallatie, groot tv scherm, beamer en draadloos internet in het restaurant om uw presentatie of filmpjes te vertonen. Onze binnentuin geeft in de zomermaanden een mediterraans gevoel en is beschikbaar om een zomers feest of bijeenkomst te organiseren.

Grotere gezelschappen zijn van harte welkom in Groenland.
Vanaf 8 personen duiden wij een gezelschap aan als een groep.
De maximale grootte van een groep gaat tot 80 personen. Afhankelijk van het seizoen en de activiteit kan deze groep in combinatie met de tuin vergroot worden tot 160 gasten.

Onze menukaart bestaat uit kleine warme en koude gerechten ter grootte van een voorgerecht met ruime keuze uit vis, vlees, vegetarische en zoet. Drie gerechten staat gelijk aan een 2-gangenmenu, vier gerechten aan een 3-gangenmenu. 

De groepsmenukaart bestaat uit 3 vis gerechten, 3 vlees gerechten en 5 vegetarische gerechten en 3 zoete gerechten. U maakt zelf een keuze uit de gerechten voor de samenstelling van het menu.

3-gerechten € 32,50 pp | inclusief dranken € 47,50
4-gerechten € 39,50 pp | inclusief dranken € 57,50
5-gerechten € 47,50 pp | inclusief dranken € 65,00
6-gerechten € 55,50 pp | inclusief dranken € 70,00

De menuprijs inclusief dranken is gebaseerd op het serveren van huiswijnen, plat/bruiswater op tafel, bier, sap of frisdrank, geserveerd tot aan het dessert. Koffie of thee met zoetigheden als afsluiting.

Wilt u met uw gezelschap dineren in combinatie met passende wijnen per gerecht voor een mooie wijn/spijscombinatie, dan is dit uiteraard ook mogelijk.

Speciale menuwensen:
Graag koken wij een speciaal voor u samengesteld menu. U geeft aan welke ingrediënten u lekker vindt en in overleg stellen we een aangepast menu samen. 

Feestelijke extra's:
Aperitief - Als u de bijeenkomst extra feestelijk wilt maken is ontvangst met een glas cava of prosecco mogelijk. Ook maken wij graag een heerlijke alcoholische of alcoholvrije cocktail of serveren we de beste en lekkerste Gin Tonics voor u. 

Prijzen: 
glas cava € 7,50
glas prosecco € 6,00
Cocktail en Gin & Tonic v.a. € 7,50

Amuses - Alvorens het diner van start te laten gaan kunnen wij amuses serveren. Indien gewenst op speciaal verzoek met ingrediënten waar u van houdt.
Amuses v.a. € 3,75 pst

Graag geven wij geheel vrijblijvend meer informatie en bespreken alle mogelijkheden met u. Wilt u alvast een datum vastleggen of in optie nemen? Bel ons op 0343-518637 of stuur een mail naar info@restaurantgroenland.nl 

Deel deze pagina
Reserveer hier
uw tafel online
of bel
0343 518 637

Openingstijden restaurant:

di t/m za
vanaf 17:00

Hoofdstraat 155
3971 KJ Driebergen
T 0343 518 637
info@restaurant
groenland.nl