tartaar van makreel, salade van veldsla en witlof, crème van oer-peen

groenland tuintje: crème van aardpeer belegd met verschillende groentebereidingen en kruiden, krokant van parmezaan

gerookte wilde ganzenborst, gemarineerde anijs-paddenstoelen, uienmarmelade, vinaigrette van jus naturel en schorseneren chips

pompoensoep

gebakken coquille, biet siroop, crème van pastinaak, zoet/zure komkommer en radijs

rogvleugel, geroosterde gele bieten, beurre noisette, gefrituurde kappertjes en puree van pompoen

hert bovenbil, crème van bataat, gebakken spruitjes, jus van cantharel en truffel

eendenfilet, gekonfijte roseval, gebakken witlof en jus van gebrande ui

dessert noël

tartaar van makreel, salade van veldsla en witlof, crème van oer-peen

groenland tuintje: crème van aardpeer belegd met verschillende groentebereidingen en kruiden, krokant van parmezaan

gerookte wilde ganzenborst, gemarineerde anijs paddenstoelen, uienmarmelade, vinaigrette van jus naturel en schorseneren chips

pompoensoep

rogvleugel, geroosterde gele bieten, beurre noisette, gefrituurde kappertjes en puree van pompoen

hert bovenbil, crème van bataat, gebakken spruitjes, jus van cantharel en truffel

dessert noël