tartaar van makreel, salade van veldsla en witlof, crème van oer-peen

groenland tuintje: crème van aardpeer belegd met verschillende groente bereidingen en kruiden, krokant van parmezaan

gerookte wilde ganzenborst, gemarineerde anijs paddenstoelen, uienmarmelade, vinaigrette van jus naturel, schorseneren chips

pompoen soepje

gebakken coquille, biet siroop, crème van pastinaak, zoet/zure komkommer, radijs

rogvleugel, geroosterde gele bieten, beurre noisette, gefrituurde kappertjes, puree van pompoen

hert bovenbil, crème van bataat, gebakken spruitjes, jus van cantharel en truffel

eendenfilet, gekonfijte roseval, gebakken witlof, jus van gebrande ui

chocolade dessert

Interesse?

neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. info@restaurantgroenland.nl of t. 0343 518 637

tartaar van makreel, salade van veldsla en witlof, crème van oer-peen

groenland tuintje: crème van aardpeer belegd met verschillende groente bereidingen en kruiden, krokant van parmezaan

gerookte wilde ganzenborst, gemarineerde anijs paddenstoelen, uienmarmelade, vinaigrette van jus naturel, schorseneren chips

pompoen soepje

rogvleugel, geroosterde gele bieten, beurre noisette, gefrituurde kappertjes, puree van pompoen

hert bovenbil, crème van bataat, gebakken spruitjes, jus van cantharel en truffel

chocolade dessert

Interesse?

neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. info@restaurantgroenland.nl of t. 0343 518 637

*all-in is op basis van: ontvangst met een glas prosecco, huiswijnen wit en rood, plat en bruiswater, bier, sap en frisdranken en

na het eten koffie en thee naar keuze

meerprijs all-in:
cava                  € 2,00 pp
champagne       € 5,50 pp
kerst cocktail     € 5,50 pp
amuses vooraf vanaf € 2,75 per stuk