Feestelijk 5-gangen kerstdiner bij jou thuis

Deze kerst verras je familie of vrienden met een gastronomisch kerstdiner, op z’n Groenlands, bij jou thuis aan de eettafel. Onze chef-kok Jurriaan heeft een heerlijk 5-gangen kerstdiner samengesteld in de vorm van een kerstdiner-box die je in Groenland kunt afhalen. Geen kerststress meer, want de voorbereidingen nemen wij voor onze rekening en jij hoeft alleen nog maar je persoonlijke finishing touch te geven. Met handige kookinstructies, die je stap-voor-stap laten zien hoe je de gerechten klaarmaakt, tover jij in een handomdraai de ene overheerlijke gang na de andere op tafel. 

De door jou bestelde boxen haal je op in Groenland op 24 of 25 december tussen 10:00 en 13:00 uur. Selecteer één van deze dagen in het bestelformulier. Vervolgens kun je kiezen welke boxen je wilt bestellen.

Exclusief samengesteld door chef-kok Jurriaan Jonkers

Breng de Groenland restaurantervaring bij jou thuis en geniet van een feestelijk kerstdiner met onze huisgemaakte, en met passie bereide gerechten van biologische en lokale ingrediënten.

De kerstdiner-box is verkrijgbaar in twee varianten: vis/vlees en vegetarisch. De eerste 50 bestellingen ontvangen gratis een prachtig mooie fles wijn uit Italië erbij. Wees er snel bij!

Benieuwd naar de gerechten? Lees hieronder meer.

Kerstdiner-box vis/vlees

5-gangen kerstdiner met een cominatie van vis en vleesgerechten

1. Gerookte wilde ganzenborst
2. Tartaar van gerookte zalm
3. Romige preisoep met zoete aardappel
4. Herten bovenbil
5. Chocolade lavacakeje

€45,- per persoon

Er kunnen geen uitzonderingen gemaakt worden op het menu van de boxen. Ook houden we geen rekening met dieetwensen of allergieën.

 

Kerstdiner-box vegetarisch

5-gangen kerstdiner met volledig vegetarische gerechten

1. Carpaccio van verschillende soorten biet
2. Moussaka van groenten
3. Romige preisoep met zoete aardappel
4. Vegetarische wellington
5. Chocolade lavacakeje

€ 45 per persoon

Er kunnen geen uitzonderingen gemaakt worden op het menu van de boxen. Ook houden we geen rekening met dieetwensen of allergieën.

 

Kerst wijnarrangement

Maak het kerstdiner compleet met unieke wijnen die perfect aansluiten op elk gerecht. 

1. Dockner Tom Zweigelt I Kirchweg 0,75l
2. Le Tre Ries I Pinot Grigio 0,75l
3. Almade I Viognier 0,75l
4. Luno I Carignan, Tempranillo & Syrah 0,75l
5. Garnaxta Blanco I dessertwijn 0,5l.

€65,- (ook per fles los te bestellen)

Bestel nu je kerstdiner

Bestel nu alvast je kerstdiner-boxen om verzekerd te zijn van een heerlijk gastronomisch kerstdiner bij jou thuis aan de eettafel.

Om de bestellingen zo goed mogelijk te stroomlijnen vragen we je om je bestelling vooraf te betalen. Zo voorkomen we dat je moet wachten bij het ophalen van je bestelling. We hebben slechts een beperkt aantal boxen beschikbaar, dus wees er snel bij!