Kookinstructies vegetarisch menu

met deze handige kookinstructies, die je stap-voor-stap laten zien hoe je de gerechten klaarmaakt, tover jij in een handomdraai de ene overheerlijke gang na de andere op tafel.  je hoeft alleen nog maar je persoonlijke finishing touch te geven.

voorgerecht: gegrilde radicchio met burrata

    • stap 1: verdeel de radicchio over het bord en maak hierbij een kuiltje in het midden.
    • stap 2: leg de burrata in het midden van het bord, in het kuiltje dat u zojuist heeft gemaakt.
    • stap 3: snijd de burrata open. Een keer verticaal en een keer horizontaal.
    • stap 4: neem de pipetjes met olijfolie en balsamico en verdeel dit over het gerecht.

    tussengerecht: 

    beschrijving

    hoofdgerecht:  

    beschrijving

    dessert: Siciliaanse cannoli met hazelnoot en chocolade

    het dessert, Siciliaanse cannoli gevuld met hazelnoot en chocolade vulling, kun je direct presenteren om een mooi bord. Heerlijk bij de cappuccino of limoncello.