kookinstructies menu vegetarisch

met deze handige kookinstructies, die je stap-voor-stap laten zien hoe je de gerechten klaarmaakt, tover jij in een handomdraai de ene overheerlijke gang na de andere op tafel.  je hoeft alleen nog maar je persoonlijke
finishing touch te geven.

voorgerecht: pittige quinoa met paddenstoelen

pittige quinoa met paddenstoelen, cavolo nero, kastanjes, hazelnoot rn coulis van geroosterde paprika kun je direct presenteren op een mooi bord. 

tussengerecht: soep van biet en gember

  •  stap 1: verwarm de soep op middel hoog vuur.
  • stap 2: schenk de soep in een mooi bord of soepkom.
  • stap 3: verdeel de zoetzure chioggia biet en verse peterselie over de soep
  • stap 4: sprenkel de koriander olie hier overheen
  • stap 5: verdeel de kaaswafel over de soep

hoofdgerecht: beignet van wortel met gebakken halloumi

  • stap 1: verwarm de wortel beignet en haloumi in een voorverwarmde oven op 180 graden zo’n 5-6 minuten.
  • stap 2: verwarm de uimarmelade en de saus in verschillende pannetjes.
  • stap 3: plaats een wortel beignet op het bord, leg hier een halloumi tegenaan, vervolgens de canelle van rode ui marmelade. herhaal dit nog een keer
  • stap 4: schenk de peterselie roomsaus over het gerecht
  • stap 5: verdeel de gerookte amandelen over het gerecht

dessert: chocolade met aardbei en sinaasappel

    het dessert, dat bestaat uit verschillende bereidingen van chocolade met aardbei en sinaasappelgel, kun je direct presenteren om een mooi bord.