• Borrel
  • Diner
  • Private dining
  • Op locatie

Lounge / Bar

De gezelligste huiskamer van Driebergen.

Bij binnenkomst in het restaurant valt ie niet te missen: onze bar - de centrale ontmoetingsplek in Groenland.

Wacht hier op je gezelschap of geniet na het eten van een kop koffie, cocktail of laatste borrel. Schuif aan bij bekenden die je tegenkomt, want zomaar tussendoor een drankje komen drinken aan de bar vinden wij ook heel gezellig.

Kwaliteit van de dranken staat bij ons hoog in het vaandel, of het nou om bier gaat of cocktails. Net als bij het eten dat wij serveren is het waar mogelijk biologisch en/of van eerlijke kwaliteit. Ook maken wij heerlijke non-alcoholische cocktails voor je. 

En dan de lounge... 8 grote comfortabele fauteuils staan klaar om ontspannen in te zitten. Los van de dagelijkse beslommeringen, genieten van het geroezemoes om je heen of een goed gesprek. In de winter brandt de open haard, die tevens onze warmtevoorziening is. Regelmatig spelen muzikanten in de lounge een lekker deurntje weg of bouwen we hier de dansvloer voor Dining & Dancing. Ontspan en geniet, voel je uit en thuis in Groenland. 

Een borrel organiseren voor bedrijf of vereniging? Wij denken graag mee om de bijeenkomst tot een succes te maken.Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Deel deze pagina
Reserveer hier
uw tafel online
of bel
0343 518 637

Openingstijden restaurant:

di t/m za
vanaf 17:00

Hoofdstraat 155
3971 KJ Driebergen
T 0343 518 637
info@restaurant
groenland.nl