welkom in  groenland

welkom in het vernieuwde groenland. je kunt in het nieuwe groenland op verschillende manieren genieten van ons restaurant en keuken. kom uitgebreid dineren in ons a la carte restaurant. wil je lekker borrelen met geweldige borrelplank,  kleine gerechtjes eten of een wijn-tasting, dan kun je vanaf 1 juli plaats nemen in onze wijnbar. onze sommelier geeft je een onvergetelijke ervaring. bij mooi weer is onze binnentuin open voor borrel en diner. groenland blijft natuurlijk staan voor biologisch, natuurlijk en duurzaam. of je nu van een goed stuk vlees houdt, vegetarisch of veganistisch eet, je bent bij groenland aan het juiste adres, al 17 jaar!


wijnbar
(vanaf 1 juli)

heb je zin in een goede wijn en uitgebreide borrelplank of een aantal kleine  gerechtjes? dan ben meer dan welkom in de nieuwe wijnbar. onze sommelier adviseert je over de ruime keuze open wijnen, dit zijn er zo’n 26. daarnaast hebben we pareltjes van speciale wijnen op de kaart staan. regelmatig zullen er speciale avonden georganiseerd worden.


a la carte
restaurant

in het a la carte gedeelte van het restaurant eet je, in een ontspannen omgeving, een drie- of vier- gangen diner.  keuze uit een wisselende menukaart met bijpassende wijnen. uiteraard voldoende keuze in vlees, vis en vegetarische gerechten.


tuin –
terras

geniet bij mooi weer van onze heerlijke binnentuin. een gedeelte is overdekt waardoor je, ook bij iets minder warm weer, heerlijk buiten kunt eten. de heaters staan aan en de dekentjes liggen over de stoelen.

take away

geniet van al het lekkers wat groenland te bieden heeft, maar dan thuis. bestel nu je favoriete groenland-gerechten online en kom deze afhalen of laat het thuis bezorgen.

barbecue time!

de tijd voor een gezellige barbecue is aangebroken. voor uw gemak bieden we nu de BBQ-box aan. Met de BBQ-box geniet u van de lekkerste vlees, vis en vegetarische barbecue gerechten, op z’n groenlands, gewoon bij u aan de tuintafel!
de box kan tot een dag vooraf worden besteld.

 

hemelvaart –
hemels menu

donderdag 21 mei is het Hemelvaartsdag. bestel het  hemels menu voor 21 tot en met 24 mei.

UITVERKOCHT VOOR 21 EN 22 MEI. NOG WEL TE BESTELLEN VOOR 23 EN 24 MEI.

op de hoogte blijven van onze acties en events?

schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks de nieuwste acties en events als eerste in je inbox!