paasdiner op z’n groenlands bij u thuis

Op 2, 3, 4 en 5 april koken we in Groenland voor u een heerlijk paasmenu, met verse seizoensingrediënten en producten uit eigen streek. Een kakelvers eitje mag uiteraard niet ontbreken – maar wij hebben nog veel meer lekkers voor u! Ga samen aan tafel en vier het voorjaar met onze 4-gangen paasbox. Met slechts een paar kleine handelingen geniet u binnen no-time van een rijkelijk gedekte paastafel!
let op: er kunnen geen aanpassingen gedaan worden in het menu.
4-gangen paas menubox
voorgerecht:
crème van artisjok met gemarineerde groentjes, kwarteleitje, gerookte amandel en vinaigrette van biet
tussengerecht:
voorjaarsrisotto van raapstelen en taleggio, met hollandse garnaaltjes, zoetzure radijs en hazelnoten
of:
voorjaarsrisotto van raapstelen en taleggio met courgette-beignets, zoetzure radijs en hazelnoten
hoofdgerecht:
gemarineerde lamsrack met aardappelwafel, geconfijte cherrytomaatjes, aubergine mousseline, asperge en lamsjus
of:
bastilla gevuld met voorjaarsgroenten, cherrytomaatjes, asperge, saus van vadouvan
dessert:
meringue met advocaat en pistache
€39,50 p.p.
wijn arrangement
geselecteerd door sommelier john grashuis
maak het diner compleet met unieke wijnen die perfect aansluiten op elk gerecht.
voor- en tussengerecht:
Pflüger Riesling Buntsandstein
mooi droog, citrus en perzik,
mineraal met fijn zuurtje
hoofdgerecht:
Ried Kirchweg Zweigelt, Tom Docker
juicy, vers rood fruit, zacht en puur
dessert:
Moscat Dolce Naturel uit Alt Emporda, Spanje
bloemig, perzik, citrus en vanille
€27,50 voor 2 personen



