paasdiner op z’n groenlands bij u thuis

 Op 2, 3, 4 en 5 april koken we in Groenland voor u een heerlijk paasmenu, met verse seizoensingrediënten en producten uit eigen streek. Een kakelvers eitje mag uiteraard niet ontbreken – maar wij hebben nog veel meer lekkers voor u! Ga samen aan tafel en vier het voorjaar met onze 4-gangen paasbox. Met slechts een paar kleine handelingen geniet u binnen no-time van een rijkelijk gedekte paastafel!

let op: er kunnen geen aanpassingen gedaan worden in het menu.

4-gangen paas menubox 

voorgerecht:
crème van artisjok met gemarineerde groentjes, kwarteleitje, gerookte amandel en vinaigrette van biet

tussengerecht:
voorjaarsrisotto van raapstelen en taleggio, met hollandse garnaaltjes, zoetzure radijs en hazelnoten
of:
voorjaarsrisotto van raapstelen en taleggio met courgette-beignets, zoetzure radijs en hazelnoten

hoofdgerecht:
gemarineerde lamsrack met aardappelwafel, geconfijte cherrytomaatjes, aubergine mousseline, asperge en lamsjus
of:
bastilla gevuld met voorjaarsgroenten, cherrytomaatjes, asperge, saus van vadouvan

dessert:
meringue met advocaat en pistache

€39,50 p.p.

wijn arrangement

geselecteerd door sommelier john grashuis

maak het diner compleet met unieke wijnen die perfect aansluiten op elk gerecht.

voor- en tussengerecht:
Pflüger Riesling Buntsandstein
mooi droog, citrus en perzik,
mineraal met fijn zuurtje

hoofdgerecht:
Ried Kirchweg Zweigelt, Tom Docker
juicy, vers rood fruit, zacht en puur

dessert:
Moscat Dolce Naturel uit Alt Emporda, Spanje
bloemig, perzik, citrus en vanille 

 

 

 

€27,50 voor 2 personen