dineren in groenland

in groenland wordt elke dag met veel passie vers gekookt. onze kookstijl is te omschrijven als modern europees met klassieke technieken.

rond borreltijd openen we onze deuren en is er plek om in verschillende sferen met elkaar te eten en te drinken. dit kan aan de bar, stamtafel, lounge of aan tafel. bij mooi weer kun je in onze prachtige binnentuin zitten, waar je je waant in mediterrane sferen.

bij ons eet je niet in het vaste concept van voor-, hoofd- en nagerecht maar kies je uit meerdere kleine gerechtjes. we serveren koude en warme gerechten, in de keuze vis, vlees, vegetarisch en zoet. hierbij eet je in de volgorde die je zelf bepaalt.

onze kookstijl

onze kookstijl is puur en eerlijk, alles met passie bereid in verrassende combinaties. technieken zoals sous-vide, ceviche en kerntemperatuur garingen spelen een belangrijke rol in onze kookstijl. we zijn altijd op zoek naar de juiste combinaties van zoet-zuur en frisheid in onze gerechten. bouillons worden door ons zelf getrokken en we nemen de tijd om sauzen zelf te bereiden.

mooi weer binnentuin open

in de mediterrane binnentuin, met in de avond fonkelende verlichting en vuurhaarden, geniet je van een romantische zomeravond. aan tafel of in de loungehoek geniet je van onze prachtige wijnen, borrelplank, cocktails, frisse limonades en verschillende biersoorten van de tap. naast diner zijn we in de zomermaanden speciaal open voor de lunch zodat je optimaal kunt genieten van de prachtige binnentuin.

events

elke maand feest in groenland

regelmatig kun je bij ons op vrijdag je weekend starten met een mooi feestje. of het nu gaat om “dining & dancing” of “cocktails & dreams”,  wij ontvangen je graag om te genieten van lekker eten, dansen, cocktails en wijnen. op deze manier verbinden we graag groenland met onze omgeving en kun je elkaar ontmoeten op een andere en ontspannen manier. we zien je graag in groenland!

dining & dancing

14 februari 2020 valentine
29 mei 2020
10 juli 2020
25 september 2020
27 november 2020

cocktails & dreams

24 januari 2020
19 juni 2020

gin & tonic night

27 maart 2020
30 oktober 2020

special

paaseieren zoeken voor volwassenen
10 april 2020

volg ons op facebook en instagram voor het laatste nieuws en komende events