dineren in groenland

in groenland wordt elke dag met veel passie vers gekookt. onze kookstijl is te omschrijven als modern europees met klassieke technieken.

rond borreltijd openen we onze deuren en is er plek om in verschillende sferen met elkaar te eten en te drinken. dit kan aan de bar, stamtafel, lounge of aan tafel. bij mooi weer kun je in onze prachtige binnentuin zitten, waar je je waant in mediterrane sferen.

bij ons eet je niet in het vaste concept van voor-, hoofd- en nagerecht maar kies je uit meerdere kleine gerechtjes. we serveren koude en warme gerechten, in de keuze vis, vlees, vegetarisch en zoet. hierbij eet je in de volgorde die je zelf bepaalt.

onze kookstijl

onze kookstijl is puur en eerlijk, alles met passie bereid in verrassende combinaties. technieken zoals sous-vide, ceviche en kerntemperatuur garingen spelen een belangrijke rol in onze kookstijl. we zijn altijd op zoek naar de juiste combinaties van zoet-zuur en frisheid in onze gerechten. bouillons worden door ons zelf getrokken en we nemen de tijd om sauzen zelf te bereiden.

mooi weer binnentuin open

in de mediterrane binnentuin, met in de avond fonkelende verlichting en vuurhaarden, waan je je in franse sferen. aan tafel of in de loungehoek geniet je van onze prachtige wijnen, borrelplank, cocktails, frisse limonades en verschillende biersoorten van de tap. naast diner zijn we in de zomermaanden open voor lunch zodat je optimaal kunt genieten van de prachtige binnentuin.

biologische wijnen van
smaragd wijnen

martijn verkerk, wijnimporteur, maar bovenal
liefhebber van artisinale wijnen.

 

wij zijn trots op onze wijnkaart welke is samengesteld met Martijn Verkerk, oprichter en eigenaar van smaragd wijnen.
de wijnproducenten waarmee smaragd wijnen werkt zijn vooral kleinere boeren die met liefde aan hun prachtige wijnen werken. de zuiverheid van de wijnen proef je zeker terug. wij helpen graag bij het maken van een passende keuze.