• Lunch
  • Borrel
  • Diner
  • Private dining
  • Catering

Zakelijk

Ook zakelijk bent u van harte welkom. 

De zakelijke gast kan goed bij ons terecht in het restaurant of in de private dining ruimte 'Groenland Upstairs'. Vergaderen, lezing houden of productpresentatie geven? Het kan allemaal. De ruimte is van alle gemakken voorzien, zoals WIFI, beamer met groot scherm, geluidsinstallatie, flip-over en moderne keuken. 'Groenland Upstairs' is geschikt voor maximaal 24 personen.

Voor flexwerkers / ZZP'ers zijn er plekken in het restaurant met stroompunten voor apparatuur, dus opladen en verder werken terwijl je geniet van een kop koffie of culinaire versnaperingen. Uiteraard is er in het hele restaurant WIFI 'van het huis'. Daarnaast ligt elke dag het Financieel Dagblad en NRC-next voor je klaar om het laatste nieuws te bekijken.  

Groenland is gunstig gelegen in het midden van het land, slechts 3 km vanaf de A12 (afrit Driebergen-Zeist). Parkeren kan op onze eigen terrein om de hoek van het restaurant of in de omgeving van het restaurant (gratis).  

Wij denken graag en geheel vrijblijvend met u mee over kleinere en grotere gezelschappen. Ons restaurant  is op zondag en maandag exclusief beschikbaar voor groepen en partijen. Wij denken graag met u mee. Stuur een mail naar info@restaurantgroenland.nl of bel 0343-518637 en vraag naar Niels Oosthoek.

Deel deze pagina
Reserveer hier
uw tafel online
of bel
0343 518 637

Openingstijden restaurant:
di t/m vr
vanaf 11:00 uur
za vanaf 15:00 uur

Hoofdstraat 155
3971 KJ Driebergen
T 0343 518 637
info@restaurant
groenland.nl