• Lunch
  • Borrel
  • Diner
  • Private dining
  • Catering

Zakelijk

Ook zakelijk zijn wij u graag van dienst!  

Als zakelijk gast ben je bij ons op de juiste plek. Voor vergaderingen hebben we een aparte ruimte beschikbaar (maximaal 20 personen). De lunch of het diner tijdens het overleg wordt in het restaurant geserveerd. Vraag vrijblijvend om een mooi arrangement op maat samen te stellen.

Flexwerker? Kom naar ons want we hebben diverse stroompunten waardoor je een heerlijke werkplek voor jezelf creeert. Ondertussen verzorgen wij de gewenste drank en culinaire versnaperingen of gehele lunch, zodat jij je ongestoord op je werk kan concentreren. Uiteraard is de wifi 'van het huis'. NRC Next ligt dagelijks klaar op de stamtafel voor het laatste nieuws.

Groenland ligt gunstig in het midden van het land, slechts 3 km vanaf de A12 (afrit Driebergen-Zeist). Parkeren kan op ons eigen terrein of in de omgeving van het restaurant (gratis).  

Wij denken graag en geheel vrijblijvend mee over kleinere en grotere gezelschappen. Op zondag en maandag zijn we exclusief geopend voor groepen en partijen. Stuur een mail naar info@restaurantgroenland.nl of bel 0343-518637 en vraag naar Niels Oosthoek.

Deel deze pagina
Reserveer hier
uw tafel online
of bel
0343 518 637

Openingstijden restaurant:

di t/m vr
vanaf 11:00
za
vanaf 17:00

Hoofdstraat 155
3971 KJ Driebergen
T 0343 518 637
info@restaurant
groenland.nl