het team van Groenland wenst je hele fijne kerstdagen en een fantastisch 2023

 

5-gangen vlees/vis menu

voorgerecht:
terrine van serranoham en confit de canard, gel cranberries, siroop van wortel, chips van schorseneren, compote van bleekselderij.

tussengerecht:
tartaar van gerookte zalm, crème van pastinaak, gefrituurde boerenkool, zoetzure radijs, dragon olie.

tussengerecht 2:
soep van pastinaak en broccoli, mosterd kaantjes, verse kruiden.

hoofdgerecht:
bovenbil van hert, gekarameliseerde spruitjes en kastanje, puree van aardpeer, jus van cantharellen en truffel.

dessert:
kerst trifle: witte chocolademousse, red velvet, meringue, bosvruchten en pistache.

5-gangen vegetarisch menu

voorgerecht:
terrine van rode kool, siroop van wortel, chips van schorseneren, gepofte pompoen, geroosterde oesterzwam.

tussengerecht:
hartige wortelcake, olie van bosui, zoet/zure beukenzwam, crème van pastinaak, krokant van rucola.

tussengerecht 2:
soep van pastinaak en broccoli, mosterd kaantjes, verse kruiden.

hoofdgerecht:
biet wellington, gekarameliseerde spruitjes en kastanje, puree van aardpeer, saus van gorgonzola.

dessert:
kerst trifle: witte chocolademousse, red velvet, meringue, bosvruchten en pistache.