het team van Groenland wenst je hele fijne kerstdagen en een fantastisch 2023
5-gangen vlees/vis menu
voorgerecht:
terrine van serranoham en confit de canard, gel cranberries, siroop van wortel, chips van schorseneren, compote van bleekselderij.
tussengerecht:
tartaar van gerookte zalm, crème van pastinaak, gefrituurde boerenkool, zoetzure radijs, dragon olie.
tussengerecht 2:
soep van pastinaak en broccoli, mosterd kaantjes, verse kruiden.
hoofdgerecht:
bovenbil van hert, gekarameliseerde spruitjes en kastanje, puree van aardpeer, jus van cantharellen en truffel.
dessert:
kerst trifle: witte chocolademousse, red velvet, meringue, bosvruchten en pistache.
5-gangen vegetarisch menu
voorgerecht:
terrine van rode kool, siroop van wortel, chips van schorseneren, gepofte pompoen, geroosterde oesterzwam.
tussengerecht:
hartige wortelcake, olie van bosui, zoet/zure beukenzwam, crème van pastinaak, krokant van rucola.
tussengerecht 2:
soep van pastinaak en broccoli, mosterd kaantjes, verse kruiden.
hoofdgerecht:
biet wellington, gekarameliseerde spruitjes en kastanje, puree van aardpeer, saus van gorgonzola.
dessert:
kerst trifle: witte chocolademousse, red velvet, meringue, bosvruchten en pistache.