4-gangen mei menubox

waan je de chef van de avond met de heerlijke gerechten die zorgvuldig zijn samengesteld door onze chefkok Jurriaan en zijn keukenbrigade. met een aantal kleine handelingen zet je verrassend diner op tafel. 

let op: er kunnen geen aanpassingen gedaan worden in het menu.
te bestellen tot 16:00 uur op de dag zelf.

4-gangen mei menu

voorgerecht:
tartaar van watermeloen, tomatenjam, basilicum en fetakruim

tussengerecht:
risotto met witte asperge, citroen, kervelolie, gepocheerd ei.
keuze uit topping: 
uitgebakken serranoham
krokantje van kaas

hoofdgerecht:
keuze uit:
buikspek met raapsteelpuree, papier van aardappel, zoetzure zilverui en jus van zwarte peper
of:
kwarktaart van aubergine met coeur de boeuf, saus van venkel en krokante lotuswortel

dessert:
trifle van aardbei en vlierbloesem met mintolie

€39,50 p.p.

let op: er kunnen geen aanpassingen gedaan worden in het menu.

wijn arrangement

sommelier John Grashuis heeft een wijnarrangement voor je samengesteld:

voor- en tussengerecht:
Grenache – La Colombette – Languedoc, Frankrijk – 2019
Grenache Noir
bleekroze kleur I fijn zuurtje I lichtrood fruit I dorstlesser

hoofdgerecht:
Luno Montsant – Alfredo Arribas – Montsant, Spanje – 2017
Carignan, Syrah, Mouvredre, Touriga N en Cabernet Sauvignon
zwarte olijf | wilde kruiden |  goedgevulde fruitige wijn| aards  | drop | laurier | zuren geven mooie lengte

dessert:
Vino e Visciole – Corrado Tonelli – Marche, Italë
Visciole kersen , Sangovese en Montpulciano
dik rijp rood fruit | diepe zuren | licht zoet karakter | rijpe kersensmaak
met een zoete twist

€27,50 voor 2 personen