fbpx

koken op locatie

al 20 jaar jaar maken we mensen blij met lekker eten en drinken in groenland. dat kunnen we ook bij jou thuis in de achtertuin, op een bijzondere locatie of bij je op het werk. we verzorgen een diner van a tot z en nemen hiermee alle zorg uit handen. 

groenland komt graag naar je toe! 

groenland heeft een enthousiast team, ieder met zijn eigen rol maar in ieder geval met liefde voor koken op locatie. wij zijn trots op de vele opdrachtgevers en de spraakmakende evenementen.

 

wat mag je van ons verwachten? heerlijke en duurzame gerechten, vanzelfsprekend biologisch, maar vooral een beleving die de zintuigen prikkelen, een hoge kwaliteitsstandaard en een flinke dosis creativiteit. smaakt dat naar meer? 

onze werkwijze

1001 vragen

bel of mail je ons voor een aanvraag, dan stellen we jou 1001 vragen. met maar één doel; zorgen dat je een op maat geschreven voorstel krijgt. geen standaard offerte maar een voorstel waarbij je de smaken, sfeer en beleving al bijna kunt proeven, voelen en beleven. de doelstellingen van jou als opdrachtgever zijn de basis. elke keuze op het gebied van eten, drinken, personeel en presentatie gaat langs de meetlat.

puntjes op de i, maar dan wel met de hoofdletter I

wanneer we van jou akkoord hebben gaan aan de slag met de voorbereidingen. we staan in nauw contact met elkaar en zijn flexibel in onze aanpak. na een locatiebezoek en wellicht een tasting weten we precies wat we mee moeten nemen. we bekijken en bespreken elk detail en zorgen dat we niets over het hoofd zien.  prachtig gedekte tafels, eigentijds servies, de juiste outfits voor het personeel en stijlvolle decoratie. dit zijn de puntjes op de ‘i’.

het evenement

blije gezichten en culinaire verrassingen die feilloos aansluiten op het evenement. op het juiste moment geserveerd en met de specifieke groenland service. we ontzorgen jou zoveel we kunnen, zodat jij gewoon met de gasten mee kunt genieten van het evenement.

evaluatie

kort na afloop van het evenement evalueren we hoe het voorbereidingstraject en de uitvoering is gegaan en of de eerder gestelde doelstellingen zijn behaald. kunnen we tevreden terugkijken naar een geslaagd evenement?

 

neem contact met ons op via info@restaurantgroenland.nl of 0343 518 637