Groenland
  • home
  • menu diner
  • menu voor groepen
  • wijnkaart
  • catering
  • cadeaubon
  • contact
Selecteer een pagina

menu

 

culinaire ervaring in ontspannen sfeer

enkel de meest pure ingrediënten uit het seizoen krijgen de hoofdrol in de keuken van groenland. alle gerechten worden door de keukenbrigade puur, eerlijk en met passie bereid in verrassende smaakcombinaties. van heerlijke vis-, vlees- en vegetarische gerechten tot zelfgemaakte sauzen, chutneys en de befaamde groenland friet: alles is biologisch en verantwoord. het team van groenland staat klaar om je een culinaire ervaring in ontspannen sfeer te bezorgen.

met onze uitgebreide kaart vol modern europese gerechten is ons concept zeer toegankelijk voor iedere eter.
alle gerechten zijn ter grootte van een voorgerecht. de volgorde en keuze bepaal je zelf.

3-gerechten: 42.50 pp
4-gerechten: 50.50 pp
5-gerechten: 55.50 pp

OM MEE TE BEGINNEN

gillardeau oesters, per stuk, half of heel dozijn

4.00 / 22.50 / 40.00

brood / boter / kruidenzout / olijfolie

4.75

olijven

3.75

gerookte amandelen

3.75

GROENLAND PLANK

vis & vlees
diverse visbereidingen, charcuterie, kazen, kroketjes en chutney’s

vegetarisch
diverse groente-bereidingen, krokante tortilla’s, kroketjes, kazen en chutney’s

kaas
diverse kazen, dadelsiroop, chutney en vijg-amandelbrood

KOUD

tartaar van zeebaars met gefrituurde sushi, algen mayonaise, zoetzure sjalot en kroepoek van paprika

dungesneden staartstuk met remoulade van knolselderij, gemarineerde oesterzwam, krokante king boleet en cranberry compote

baba ganoush met naanbrood, granaatappel, yoghurt-mint dip en koriander (v)

salade met zoetzure chioggia biet, geroosterde spruit en bospeen, gefrituurde geitenkaas en linzen vinaigrette (v)

groenland runder carpaccio met truffelmayonaise, kappertjes, croutons en salade

WARM

prei-kastanje soep met gebakken paddenstoelen en kruiden olie (v)

runder bavette met puree van mais, gebakken shiitake, ingelegde komkommer, jus van gerookte knoflook en chips van artisjok

skrei filet met crème van rucola en peterselie, zoetzure japanse radijs, samosa van witte kool en postelein

flan van spinazie en feta met beukenzwam, kaas bitterballetjes,
chips en puree van schorseneren, saus van talegio (v)

kapsel van parmezaan gevuld met courgette paprika en aubergine, mozzarella, chips van truffel aardappel en bearnaisesaus (v)

saffraan-ravioli gevuld met ossobuco, tomaten salsa en jus vinaigrette

risotto van rode biet met gebakken doradefilet, rucola, feta en dragon olie

groenland cheeseburger

groenland vega burger

groenland friet met huisgemaakte mayonaise of truffel mayonaise

5.50

ZOET

taartje van peer, gel van stoofpeer, kaneel-roomijs, chips van peer en crumble

no bake cheesecake met citroen, saus van mango, gemarineerde ananas, krokant schuim van blauwe bessen

chocolade panna cotta, koekje van quinoa vlokken, espuma van zwarte bes, gel van sinaasappel en karamel parfait

macarons 4 stuks

 truffels 6 stuks

openingstijden restaurant:
dinsdag t/m zaterdag vanaf 17:30 uur tot 24:00 uur
zondag en maandag gesloten

reserveer hier uw tafel online of bel 0343 518 637

Hoofdstraat 155

3971 KJ Driebergen

T 0343 518 637

info@restaurantgroenland.nl

  • Volgen
  • Volgen

Hoofdstraat 155, 3971 KJ Driebergen

T 0343 518 637, info@restaurantgroenland.nl

Cookie Policy | Privacy verklaring | Disclaimer | Copyright 2021 - Groenland