Groenland
  • home
  • menu diner
  • wijnkaart
  • cadeaubon
  • contact
Selecteer een pagina

menu diner

 

culinaire ervaring in ontspannen sfeer

enkel de meest pure ingrediënten uit het seizoen krijgen de hoofdrol in de keuken van groenland. alle gerechten worden door de keukenbrigade puur, eerlijk en met passie bereid in verrassende smaakcombinaties. van heerlijke vis-, vlees- en vegetarische gerechten tot zelfgemaakte sauzen, chutneys en de befaamde groenland friet: alles is biologisch en verantwoord. het team van groenland staat klaar om je een culinaire ervaring in ontspannen sfeer te bezorgen.

met onze uitgebreide kaart vol modern europese gerechten is ons concept zeer toegankelijk voor iedere eter.
alle gerechten zijn ter grootte van een voorgerecht. de volgorde en keuze bepaal je zelf.

3-gerechten: 39.50 pp
4-gerechten: 47.50 pp
5-gerechten: 52.50 pp

OM MEE TE BEGINNEN

gillardeau oesters, per stuk, half of heel dozijn

4.00 / 22.50 / 40.00

brood / boter / kruidenzout / olijfolie

4.75

olijven

3.75

gerookte amandelen

3.75

GROENLAND PLANK

vis & vlees
diverse visbereidingen, charcuterie, kazen, kroketjes en chutney’s

vegetarisch
diverse groente-bereidingen, krokante tortilla’s, kroketjes, kazen en chutney’s

kaas
diverse kazen, dadelsiroop, chutney en vijg-amandelbrood

KOUD

salade van watermeloen met tomaat, aubergine, courgette met koekjes van geitenkaas (v)

beef tataki met radijs, zoetzure wortel, sesam, bosui, ponzu dressing en daikon cress

tartaar van zeebaars, rettich, zoetzure radijs, zeekraal, gerookte knoflook met dille en borage (komkommerkruid)

crème van artisjok, snijbonen, asperge, zoetzure cherrytomaten, baby spinazie, rode peperolie en gerookte amandel (v)

groenland runder carpaccio met truffelmayonaise, kappertjes, croutons en salade

WARM

geroosterde paprika soep met ras el hanout, citroen, honing, mint en koriander (v)

tomaten risotto met gebakken chorizo, basilicum olie, burrata en gemarineerde aubergine (vegetarisch mogelijk)

huisgemaakte gnocchi, spinazie, doperwten, tomaat, saus taleggio en zwarte peper (v)

zeewolffilet, crème van miso en zwarte sesam, olie van spinazie en knoflook, beurre rouge van rode biet en tuinbonen

getrancheerde runder entrecote, crème van doperwten en verse doperwten, jus naturelle met krokant van ui

scholfilet met jonge voorjaarsgroente, saus van langoustine, rouille, yuzu parels en tempura van zeekraal

smeuïge bloemkool couscous, gekonfijte wortellinten, gegrilde bimi, rode peper ingelegd in citrus, knoflookschuim, daikon cress (v)

groenland cheeseburger
of vega burger

groenland friet met huisgemaakte mayonaise of truffel mayonaise

5.50

ZOET

kersen proeverij met verschillende bereidingen van kers

pavlova met zomerfruit, vlierbloesemroom en pistache

mudpie, chocolade siroop en mascarpone room

truffels 6 stuks assorti

macarons 4 stuks assorti

openingstijden restaurant:
woensdag t/m zaterdag vanaf 17:30 uur tot 24:00 uur
zondag vanaf 13:00 tot 20:00 uur

reserveer hier uw tafel online of bel 0343 518 637

Hoofdstraat 155

3971 KJ Driebergen

T 0343 518 637

info@restaurantgroenland.nl

  • Volgen
  • Volgen

Hoofdstraat 155, 3971 KJ Driebergen

T 0343 518 637, info@restaurantgroenland.nl

Cookie Policy | Privacy verklaring | Disclaimer | Copyright 2021 - Groenland