dineren in Groenland

in Groenland wordt elke dag met veel passie vers gekookt. onze kookstijl is te omschrijven als modern europees met klassieke technieken.

Groenland is een restaurant met een activiteitenagenda waarbij muziek, passie voor eten en drinken en leuke ontmoetingen centraal staan. kom gerust binnen om aan de bar of in de lounge iets te drinken of te eten. zowel voor een eenvoudige als uitgebreide lunch of diner ben je van harte welkom.

met onze uitgebreide kaart vol modern Europese gerechten is ons concept zeer toegankelijk voor iedere eter. alle gerechten zijn ter grootte van een voorgerecht. we serveren koude en warme gerechten, in de keuze vis, vlees, vegetarisch en zoet. hierbij eet je in de volgorde die je zelf bepaalt.

onze kookstijl

onze kookstijl is puur en eerlijk, alles met passie bereid in verrassende combinaties. technieken zoals sous-vide, ceviche en kerntemperatuur garingen spelen een belangrijke rol in onze kookstijl. we zijn altijd op zoek naar de juiste combinaties van zoet-zuur en frisheid in onze gerechten. bouillons worden door ons zelf getrokken en we nemen de tijd om sauzen zelf te bereiden.

mooiste binnentuin van de Heuvelrug

in de mediterrane binnentuin en botanische kas, met in de avond fonkelende verlichting en vuurhaarden, waan je je in franse sferen. aan tafel of in de loungehoek geniet je van onze prachtige wijnen, borrelplank, cocktails, frisse limonades en verschillende biersoorten van de tap. naast diner zijn we in de zomermaanden open voor lunch zodat je optimaal kunt genieten van de prachtige binnentuin.

biologische wijnen van
smaragd wijnen

martijn verkerk, wijnimporteur, maar bovenal
liefhebber van artisinale wijnen.

 

wij zijn trots op onze wijnkaart welke is samengesteld met Martijn Verkerk, oprichter en eigenaar van smaragd wijnen.
de wijnproducenten waarmee smaragd wijnen werkt zijn vooral kleinere boeren die met liefde aan hun prachtige wijnen werken. de zuiverheid van de wijnen proef je zeker terug. wij helpen graag bij het maken van een passende keuze.